Läsnäolovalvonta

RamiSmart on palvelukokonaisuus joka sisältää työmaan läsnäolovalvonnan, kulunhallinnan, lakisääteiset verottajaraportit sekä yhteistyössä G4S:n kanssa toteutetut vartioimis-, kameravalvonta- ja hälytyslaitepalvelut. Voit valita tuotteista ja palveluista työmaasi tarpeita vastaavan kokonaisuuden. Ja täydentää kokonaisuutta työmaan edetessä

ramismart_tyomaa_tv_vn.jpg : 177Kb

RamiSmart – kokonaisvaltainen läsnäolovalvonta mahdollistaa työmailta vaadittavien viranomaisvelvoitteiden täyttämisen helposti ja vaivattomasti. Yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän kautta voi seurata reaaliaikaisesti työmaan tilannetta ja hallita pääsyoikeuksia. RamiSmart -käyttöjärjestelmästä voit tarkastella ja ajaa kätevästi erilaisia ja monipuolisia raportteja: työntekijäluettelot, urakoitsijaluettelot, henkilöstön luvat ja pätevyydet, läsnäolonvalvontatapahtumat ja työaikaraportit. Käyttöliittymän kautta voit myös ylläpitää työntekijätietoja, hallita ja tarkastella eri työlupia ja seurata tehtyjä työtunteja.

RamiSmart-läsnäolovalvonnan avulla täytät vaivattomasti tilaajavastuulain asettamat velvoitteet eli hallitset veronumeroita ja tarkistat niiden oikeellisuuden, hallitset yhteistyöyritysten dokumentteja sekä raportoit verottajan asettamien vaatimusten mukaisesti. Järjestelmän offline-varmistus takaa käytön myös verkkokatkosten aikana.

Kaikki tieto tallennetaan, varmuuskopioidaan ja säilytetään pilvipalvelimella min. 1,5 vuotta ja on sieltä siirrettävissä asiakkaan omalle palvelimelle.  RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva VALTTI-korttien kanssa.

RamiSmart -läsnäolovalvontaan on mahdollista liittää erilaisia laitteita. Saman käyttöjärjestelmän kautta voit hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia.

RamiSmart- Kokonaisvaltainen ratkaisu työmaan valvontaan.


Esite